Advies nodig?

  • Ruim 40 jaar specialist in verlichtingsonderhoud
  • Financieel gezond familiebedrijf
  •  Persoonlijk, deskundig advies
  • Scherpe prijzen en levering uit voorraad
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wanneer u als ondernemer investeert in duurzame LED verlichting dan kunt u gebruik maken van de EIA regeling. 

Maar wat is de Energie Investerings Aftrek regeling? Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen en geven een duidelijk rekenvoorbeeld!

Lees meer
Geplaatst in LED Advies Regelgeving Nieuws door Paul van der Maas

Bij de ombouw naar LED wordt vaak gedacht aan  ingrijpende projecten waar een grote investering voor nodig is. Wij doen daar vrolijk aan mee door op social media juist de grote en technisch vernieuwende projecten te laten zien. 

Terwijl het net zo vaak voorkomt dat wij een opdrachtgever binnen een dag met minimale investering omzetten naar LED verlichting.

Lees meer
Geplaatst in LED Advies Nieuws door Paul van der Maas

"Beter licht, minder energie" is voor GRB Verlichting altijd het uitgangspunt bij het verduurzamen van verlichting. Bij de Universiteit Utrecht hebben wij dat voor hun fietsenstalling in de praktijk mogen brengen door de oude TL verlichting te vervangen voor LED verlichting van Norton gestuurd op beweging.

In onderstaand filmpje is goed te zien hoe dit in de praktijk werkt, door iemand te volgen die de fietsenstalling binnen komt en achter in de stalling haar fiets parkeert. Goed licht (wanneer nodig) en optimale energiebesparing gaan hier hand in hand.

 

 

Lees meer
Geplaatst in LED Nieuwe producten Advies Nieuws door Paul van der Maas

retrofit vervangen

Wij adviseren onze klanten bij de overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting. Daarbij maken wij in samenspraak met onze opdrachtgever altijd een aantal afwegingen; één afweging die vaak gemaakt moet worden is de keuze voor een LED retrofit oplossing of de huidige armaturen vervangen voor LED armaturen (met ‘retrofit’ bedoelen wij een één op één lamp vervanging voor een LED lamp, in het huidige armatuur). In dit artikel lichten wij kort 7 belangrijke aandachtspunten toe die bij het maken van deze beslissing naar voren komen.

Lees meer
Geplaatst in LED Nieuwe producten Advies Regelgeving door GRB Verlichting

infographic blog lb waarde

Bij de keuze voor LED verlichting is de levensduur die door de fabrikant wordt afgegeven  vaak één van de belangrijkste gegevens waarop een beslissing wordt gemaakt. Daarom is het goed om te weten dat de afgegeven levensduur altijd gebaseerd is op een L/B waarde.

Lees meer
Geplaatst in LED Advies door GRB Verlichting
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Scroll To Top