Advies nodig?

  • Ruim 40 jaar specialist in verlichtingsonderhoud
  • Financieel gezond familiebedrijf
  •  Persoonlijk, deskundig advies
  • Scherpe prijzen en levering uit voorraad
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100m2 minimaal energielabel C hebben. Voldoet het pand dan niet aan de eisen, dan mag dit per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruikt worden.

Lees meer
Geplaatst in LED Advies Regelgeving Nieuws door Paul van der Maas

Per 1 januari 2019 is er een belangrijke wijziging in de regelgeving omtrent energiebesparing. 

Bedrijven en instellingen die meer dan 50.000 kWh elektriciteit per jaar verbruiken hebben nu ook een informatieplicht. Dat betekend; het bedrijfsleven is nu zelf verplicht aan te tonen welke maatregelen er genomen zijn om het energieverbruik te verlagen.

Lees meer
Geplaatst in LED Advies Regelgeving Nieuws door Paul van der Maas

Wanneer u als ondernemer investeert in duurzame LED verlichting dan kunt u gebruik maken van de EIA regeling. 

Maar wat is de Energie Investerings Aftrek regeling? Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen en geven een duidelijk rekenvoorbeeld!

Lees meer
Geplaatst in LED Advies Regelgeving Nieuws door Paul van der Maas

Bij de ombouw naar LED wordt vaak gedacht aan  ingrijpende projecten waar een grote investering voor nodig is. Wij doen daar vrolijk aan mee door op social media juist de grote en technisch vernieuwende projecten te laten zien. 

Terwijl het net zo vaak voorkomt dat wij een opdrachtgever binnen een dag met minimale investering omzetten naar LED verlichting.

Lees meer
Geplaatst in LED Advies Nieuws door Paul van der Maas

"Beter licht, minder energie" is voor GRB Verlichting altijd het uitgangspunt bij het verduurzamen van verlichting. Bij de Universiteit Utrecht hebben wij dat voor hun fietsenstalling in de praktijk mogen brengen door de oude TL verlichting te vervangen voor LED verlichting van Norton gestuurd op beweging.

In onderstaand filmpje is goed te zien hoe dit in de praktijk werkt, door iemand te volgen die de fietsenstalling binnen komt en achter in de stalling haar fiets parkeert. Goed licht (wanneer nodig) en optimale energiebesparing gaan hier hand in hand.

 

 

Lees meer
Geplaatst in LED Nieuwe producten Advies Nieuws door Paul van der Maas
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Scroll To Top