Advies nodig?

  • Ruim 40 jaar specialist in verlichtingsonderhoud
  • Financieel gezond familiebedrijf
  •  Persoonlijk, deskundig advies
  • Scherpe prijzen en levering uit voorraad

"Beter licht, minder energie" is voor GRB Verlichting altijd het uitgangspunt bij het verduurzamen van verlichting. Bij de Universiteit Utrecht hebben wij dat voor hun fietsenstalling in de praktijk mogen brengen door de oude TL verlichting te vervangen voor LED verlichting van Norton gestuurd op beweging.

In onderstaand filmpje is goed te zien hoe dit in de praktijk werkt, door iemand te volgen die de fietsenstalling binnen komt en achter in de stalling haar fiets parkeert. Goed licht (wanneer nodig) en optimale energiebesparing gaan hier hand in hand.

 

 

Lees meer
Geplaatst in LED Nieuwe producten Advies Nieuws door Paul van der Maas

retrofit vervangen

Wij adviseren onze klanten bij de overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting. Daarbij maken wij in samenspraak met onze opdrachtgever altijd een aantal afwegingen; één afweging die vaak gemaakt moet worden is de keuze voor een LED retrofit oplossing of de huidige armaturen vervangen voor LED armaturen (met ‘retrofit’ bedoelen wij een één op één lamp vervanging voor een LED lamp, in het huidige armatuur). In dit artikel lichten wij kort 7 belangrijke aandachtspunten toe die bij het maken van deze beslissing naar voren komen.

Lees meer
Geplaatst in LED Nieuwe producten Advies Regelgeving door GRB Verlichting

LED TL met sensor

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij u met onze ‘productwijzer’ geprobeerd wegwijs te maken in het grote aanbod van LED TL lampen. Daar hebben wij veel leuke reacties op mogen ontvangen. Ook hebben wij diverse aanvragen van klanten ontvangen om hen te adviseren in de overstap naar LED verlichting. Inmiddels zijn wij een maand verder en is er al weer het nodige veranderd in verlichtingsland. Wij brengen u graag op de hoogte.

Lees meer
Geplaatst in LED Nieuwe producten Nieuws door GRB Verlichting

HPL lamp vervangen hoogwerker

Philips HPL-N lampen (veel toegepast in o.a. buitenverlichting) zijn uitgefaseerd en niet meer leverbaar. Gelukkig zijn er LED alternatieven, zowel één op één lampvervanging als LED armaturen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Lees meer
Geplaatst in Nieuwe producten Advies Regelgeving door GRB Verlichting
Scroll To Top