Advies nodig?

  • Ruim 40 jaar specialist in verlichtingsonderhoud
  • Financieel gezond familiebedrijf
  •  Persoonlijk, deskundig advies
  • Scherpe prijzen en levering uit voorraad

Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100m2 minimaal energielabel C hebben. Voldoet het pand dan niet aan de eisen, dan mag dit per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruikt worden.

Lees meer
Geplaatst in LED Advies Regelgeving Nieuws door Paul van der Maas

Per 1 januari 2019 is er een belangrijke wijziging in de regelgeving omtrent energiebesparing. 

Bedrijven en instellingen die meer dan 50.000 kWh elektriciteit per jaar verbruiken hebben nu ook een informatieplicht. Dat betekend; het bedrijfsleven is nu zelf verplicht aan te tonen welke maatregelen er genomen zijn om het energieverbruik te verlagen.

Lees meer
Geplaatst in LED Advies Regelgeving Nieuws door Paul van der Maas

Wanneer u als ondernemer investeert in duurzame LED verlichting dan kunt u gebruik maken van de EIA regeling. 

Maar wat is de Energie Investerings Aftrek regeling? Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen en geven een duidelijk rekenvoorbeeld!

Lees meer
Geplaatst in LED Advies Regelgeving Nieuws door Paul van der Maas

retrofit vervangen

Wij adviseren onze klanten bij de overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting. Daarbij maken wij in samenspraak met onze opdrachtgever altijd een aantal afwegingen; één afweging die vaak gemaakt moet worden is de keuze voor een LED retrofit oplossing of de huidige armaturen vervangen voor LED armaturen (met ‘retrofit’ bedoelen wij een één op één lamp vervanging voor een LED lamp, in het huidige armatuur). In dit artikel lichten wij kort 7 belangrijke aandachtspunten toe die bij het maken van deze beslissing naar voren komen.

Lees meer
Geplaatst in LED Nieuwe producten Advies Regelgeving door GRB Verlichting

HPL lamp vervangen hoogwerker

Philips HPL-N lampen (veel toegepast in o.a. buitenverlichting) zijn uitgefaseerd en niet meer leverbaar. Gelukkig zijn er LED alternatieven, zowel één op één lampvervanging als LED armaturen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Lees meer
Geplaatst in Nieuwe producten Advies Regelgeving door GRB Verlichting
Scroll To Top