GRB-Verlichting Montfoort

Wij zijn GRB Verlichting, onderdeel van de Van den Pol groep uit Montfoort. Gespecialiseerd in het ombouwen en vervangen van gedateerde armaturen naar frisse heldere LED verlichting voor zowel kantoren, magazijnen als productieruimtes.


 

Lichtadvies op maat

Ter introductie om bedrijven in Montfoort verder te verduurzamen bieden wij een geheel vrijblijvend professioneel lichtadvies op maat aan. Dus benieuwd wat u kan verdienen door lager energieverbruik met als bonus beter licht? Neem contact op met GRB verlichtingsonderhoud, de LED specialist!


 

Minder energie, beter licht

Wij zorgen voor een veel lager energieverbruik, en nog belangrijker: beter licht. In de gehele Benelux helpen wij onze klanten bij de overstap naar energiezuinige verlichting, maar graag zetten wij ons ook in voor ons eigen bedrijventerrein.

Vrijblijvend lichtadvies op maat

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend lichtadvies? Neem dan contact op met GRB verlichtingsonderhoud, de LED specialist!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk. Ook kunt u ons altijd bellen op [telefoon] of mailen op [email] voor een vrijblijvend gesprek.

In het nieuws

   Doe de LED-Scan
Laat voor 17:00 uw gegevens achter en u wordt morgen teruggebeld. Meer informatie