Periodiek onderhoud van verlichting

Wanneer u het onderhoud van uw verlichting aan GRB Verlichtingsonderhoud uitbesteedt, bent u altijd verzekerd van goede verlichting dat werkt. Voor de vervanging van traditionele verlichting (groepsremplace) komen onze monteurs dagelijks bij allerlei organisaties over de vloer. Van modewinkels tot supermarkten en van kantoren tot distributiecentra. Op basis van ons gedetailleerde onderhoudsplan vervangen wij groepsgewijs uw conventionele verlichting voordat er uitval op kan treden. Als ons werk klaar is brandt uw verlichting weer optimaal.

Voor bedrijven gericht op de toekomst

Heeft u verlichting op moeilijk bereikbare plaatsen of reparaties nodig aan verlichtingsarmaturen? Wij nemen het van u over. Onze monteurs zijn erop getraind hun werk vrijwel onopgemerkt te doen en altijd respect te hebben voor hun omgeving. In de meeste gevallen vindt vervanging plaats tijdens openings- of kantooruren, zonder dat u of uw klanten daar hinder van ondervinden. Van de inbouwspot bij de kassa tot de lamp op 10 meter hoogte in het magazijn, wij zorgen dat het werkt.

 

 

Wij weten wanneer bij u het licht uitvalt

Door het onderhoud van uw verlichting aan GRB Verlichtingsonderhoud uit te besteden bent u altijd verzekerd van goed licht dat werkt. 

Maak een afspraakMaak een afspraak

Om onze producten optimaal te presenteren is goede verlichting cruciaal. Onze supermarkt in het Groningse Euroborg-stadion is zo'n tien jaar oud. Steeds vaker begon de verlichting kuren te vertonen. Er was zowel sprake van uitval als licht terugval. Dat laatste merk je niet altijd direct maar heeft zeker impact op de winkelbeleving. Ook kregen we steeds vaker opmerkingen van klanten over de verlichting. Hoog tijd voor specialistische ondersteuning.

- Dennis van de Sluis, manager Jumbo-supermarkt Eurborgstadion Groningen

Ruim 40 jaar specialist

GRB Verlichting verlicht al vele jaren de winkels in heel Nederland.

Persoonlijk advies

Bij ons bent u verzekerd van persoonlijk en deskundig advies van onze experts.

Scherp geprijsd

Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en worden uit voorraad geleverd.

In het nieuws