Advies nodig?

  • Ruim 40 jaar specialist in verlichtingsonderhoud
  • Financieel gezond familiebedrijf
  •  Persoonlijk, deskundig advies
  • Scherpe prijzen en levering uit voorraad

Over ons

Verlichting is ons specialisme. Van onderhoud, verduurzaming tot leveren van verlichting. Al meer dan 45 jaar zorgen wij dat verlichting werkt.

Verlichtingsonderhoud

Als onderhoudspartner verzorgen wij voor vele bekende winkelketens, kantoren en industrie in de Benelux het periodiek onderhoud van de verlichting (ook de noodverlichting). Onze ruime ervaring heeft geleid tot een ongeëvenaard effectieve aanpak. Op basis van een gedetailleerd onderhoudsplan zorgen wij ervoor dat de verlichting zorgt voor een optimale uitlichting van uw producten (food- en non food) of werkplek. Van de inbouwspot op de kopstelling tot de lamp op 12 meter hoogte op het parkeerterrein, wij zorgen dat het werkt.

over ons 1

Ombouw naar LED verlichting

Wij zijn specialist op het gebied van verduurzamen van verlichting. Conventionele verlichting omzetten naar energiezuinige en onderhoudsvrije LED verlichting. Daarbij gebruikmakend van onze jarenlange lichtervaring. Wij weten wat het is om een etalage uit te lichten, om verswaren mooi te presenteren, om een distributiecentrum te verlichten. Al die ervaring passen wij toe in ons vrijblijvende advies en besparingsberekening, tot aan de levering en uitvoering van de werkzaamheden.

over ons 2

Groothandel van verlichting

Door de jaren heen zijn wij ook uitgegroeid tot één van de grootste verlichtingsgroothandels voor de eindgebruiker. A-merken als o.a. Philips, Osram en LEDvance zijn onze partners. Lampen, armaturen, voorschakelapparaten. Alles wat u nodig heeft om uw zakelijke verlichting in perfecte staat te brengen is bij ons aanwezig.

over ons 3

 

Dat is waar wij voor zorgen, duurzame verlichting die (voor u) werkt! Benieuwd wat wij voor uw verlichting kunnen betekenen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (met praktische informatie en tips over o.a. LED verlichting, regelgeving en reviews van nieuwe artikelen) of laat ons contact met u opnemen via onderstaande button.

 

Scroll To Top