Advies nodig?

  • Ruim 40 jaar specialist in verlichtingsonderhoud
  • Financieel gezond familiebedrijf
  •  Persoonlijk, deskundig advies
  • Scherpe prijzen en levering uit voorraad

GRB Verlichting is dé verlichtingsspecialist voor onderhoud en groepsremplace in Nederland, al meer dan 40 jaar!

 

Verlichtingsonderhoud

GRB Verlichting zorgt voor voorspelbaarheid in verlichtingsonderhoud. GRB Verlichting maakt vervangingsplannen (groepsremplace) op basis van een gedegen analyse van de aanwezige armaturen, het gebruik en de wensen van de klant en voert die plannen ook uit.

De ervaringen in duizenden panden verspreid over heel Nederland zorgen ervoor dat de specialisten van GRB Verlichting klanten op maat kunnen bedienen. U bepaalt de voorwaarden en kunt de verantwoordelijkheid vervolgens volledig overdragen.

Een ideale oplossing voor gebouwenbeheerders. Met de door GRB Verlichting ontwikkelde speciale onderhoudssoftware wordt uw verlichtingsonderhoud volledig voorspelbaar, zowel in organisatie als in kosten.

Meer dan 40 jaar ervaring heeft geleid tot een ongeëvenaard effectieve aanpak, die elke organisatie aantoonbaar financieel voordeel oplevert.

Specialist in winkelverlichting

GRB Verlichting is groot geworden in de retail. Tientallen winkelketens laten het beheer van de verlichting in hun winkels in Nederland, België en een deel van het westen van Duitsland met een gerust hart aan GRB Verlichting over.

Webshop

U vervangt de lampen in uw gebouw(en) liever zelf? Ook dan is GRB Verlichting uw partner. GRB Verlichting levert alle Philips lichtbronnen (en starters) direct uit voorraad. Ook producten van Osram, Sylvania, Bäro, Megaman en andere fabrikanten kunnen worden besteld.

Onze webshop biedt een actueel en compleet leveringsoverzicht van vrijwel alle beschikbare professionele lampen en accessoires. De handige zoekfunctie maakt het eenvoudig het juiste product te selecteren. Bij ieder product vermelden wij ook allerlei technische specificaties, dus u kunt onze webshop ook gebruiken als handig naslagwerk. Kunt u het door uw gewenste product niet terugvinden, stuur dan uw vraag naar info@grbverlichting.nl.

 

Scroll To Top