GRB Verlichting denkt graag met u mee. We kunnen uw verlichting periodiek controleren en het onderhoud verzorgen. Mocht het nodig zijn, vervangen we de armaturen op tijd en kiezen we waar mogelijk voor duurzame LED-verlichting. Door conventionele verlichting te vervangen (bijvoorbeeld TL en PL voor LED) verlagen we de energie- en onderhoudskosten. Beter licht, minder energie en een langere levensduur: dat is waar wij voor zorgen als wij uw verlichting gaan verduurzamen.

Ruim 40 jaar specialist

Persoonlijk advies

Scherp geprijsd

Toekomstgericht


Wat verlichting betreft weten wij dat er in vrijwel elke situatie winst te behalen is. Op het gebied van kostenbesparing, verduurzaming of innovatie bijvoorbeeld.

Inclusief onderhoud


Ons servicecontract is erop gericht tijdig onderhoud te plagen en/of uw armaturen precies op het juiste moment te vervangen. Zo zit u letterlijk nooit meer in het donker!

Deskundig advies


Wij denken graag met u mee, het is onze uitdaging om de verlichting optimaal aan te laten sluiten bij uw wensen en verwachtingen. Onze experts staan voor u klaar!

Jarenlang verlicht

Het juiste licht maakt een wereld van verschil. Door onze jarenlange ervaring in verschillende branches weten we hoe een versafdeling mooi kan worden uitgelicht, maar ook hoe belangrijk kleurbeoordeling is in de fashionbranche en hoe essentieel verlichting kan zijn in een zorgcentrum. Onze experts begeleiden u graag in het maken van de juiste keuzes.

Meer info

De toekomst is licht

Door over te stappen op LED-verlichting bespaart u al snel 50 tot 60% op uw energieverbruik. Daarnaast wordt verlichting steeds innovatiever door slimme technieken zoals biodynamische verlichting of bewegingssensoren in de armaturen. Deze gouden combi biedt een wereld aan (duurzame!) mogelijkheden en zo bent u op alle fronten optimaal voorbereid op de toekomst.

Een greep uit onze projecten

In het nieuws