Advies nodig?

  • Ruim 40 jaar specialist in verlichtingsonderhoud
  • Financieel gezond familiebedrijf
  •  Persoonlijk, deskundig advies
  • Scherpe prijzen en levering uit voorraad

Verlichtingsonderhoud

Herkent u dit?

Er is een lamp kapot. Een medewerker meldt dit bij de technische dienst. Er komt iemand kijken welk type lamp het is. Dat lampje moet uit het magazijn komen of besteld worden. En op het moment dat het lampje dan echt vervangen wordt, begint de rest het ook te begeven. U ziet dat dat effectiever moet kunnen maar hoe?

GRB Verlichtingsonderhoud heeft een aan de praktijk getoetste werkwijze die onnodig werk voorkomt. Maak een einde aan uw ergernis en bel ons voor een afspraak. Als ons werk klaar is, brandt uw verlichting.

De medewerkers van GRB Verlichtingsonderhoud komen dagelijks bij allerlei organisaties over de vloer. Van trendy modewinkels tot supermarkten en van advocatenkantoren tot productiehallen. In de meeste gevallen vindt vervanging plaats tijdens openings- of kantooruren. U wilt daar zo min mogelijk van merken.

Onze mensen zijn erop getraind hun werk vrijwel onopgemerkt te doen en altijd respect te hebben voor hun omgeving. Ook dat is een reden waarom klanten vaak al jarenlang met GRB Verlichtingsonderhoud samenwerken.

Scroll To Top