Advies nodig?

  • Ruim 40 jaar specialist in verlichtingsonderhoud
  • Financieel gezond familiebedrijf
  •  Persoonlijk, deskundig advies
  • Scherpe prijzen en levering uit voorraad

Verlichtingsonderhoud

 Wij zorgen dat uw verlichting werkt. Van periodiek onderhoud, verduurzaming tot levering.

onderhouden verlichting winkelpandOmbouw naar LED verlichting - verduurzaming

Naast het periodiek onderhoud van de verlichting helpen wij onze relaties om de verlichting te verduurzamen. Om energie- en onderhoudskosten te verlagen vervangen wij de conventionele (bijvoorbeeld TL en PL) verlichting voor LED verlichting. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange lichtervaring. Wij weten wat het is om vleeswaren goed uit te lichten, maar ook hoe belangrijk kleurbeoordeling voor de fashion winkels is, en welke verlichting toegepast moet worden in een kantooromgeving waar veel met beeldschermen gewerkt wordt. Ook hier werken wij uitsluitend met A-merken zoals o.a. Philips, Osram, LEDvance, Norton, Lumission en Lival.

Onze lichtkennis passen wij praktisch toe. Als u de overstap naar LED verlichting wilt gaan maken dan zullen wij hier, in samenwerking met u, eerst een plan voor maken. Bij dit vrijblijvende advies maken wij ook een besparingsberekening.

Onze monteurs vervangen uw verlichting met hetzelfde respect voor uw omgeving die wij door onze jarenlange ervaring met het verlichtingsonderhoud hebben opgedaan. 


 

onderhoud in verlichting

Periodiek onderhoud van verlichting

Onze monteurs komen dagelijks bij allerlei organisaties over de vloer. Van modewinkels tot supermarkten en van kantoren tot distributiecentra. Op basis van ons gedetailleerde onderhoudsplan vervangen wij groepsgewijs de verlichting voordat er uitval op kan treden. Als ons werk klaar is brandt uw totale verlichting. Onze monteurs zijn erop getraind hun werk vrijwel onopgemerkt te doen en altijd respect te hebben voor hun omgeving, zonder dat u of uw klanten daar hinder van ondervinden. Van de inbouwspot bij de kassa tot de lamp op 10 meter hoogte in het magazijn, wij zorgen dat het werkt.

 

 


 

verlichtingsonderhoud noodverlichting

Onderhoud van noodverlichting

Ook de jaarlijks controle van de noodverlichting kunnen wij meenemen in het periodiek onderhoud van uw verlichting. Het noodverlichtingsarmatuur wordt gecontroleerd op juiste werking, op beschadigingen, vervuiling of veroudering. Ook het preventief onderhoud aan de batterijen (accu’s) en lichtbronnen nemen wij van u over.

 


 

groothandel voor verlichtingsonderhoud

U onderhoudt uw verlichting zelf? Wij zijn uw groothandel voor verlichting

Ook als u het onderhoud van uw verlichting zelf doet zijn wij u graag van dienst. Sinds onze oprichting in 1971 zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste verlichtingsgroothandels van Nederland. Met A-merken als o.a. Philips, Osram en LEDvance als partners leveren wij lampen, armaturen en alle toebehoren (o.a. voorschakelapparaten, LED drivers en losse verlichtingsonderdelen) die u nodig heeft om uw zakelijke verlichting in perfecte staat te houden.

  

Benieuwd wat wij voor het onderhoud van uw verlichting kunnen betekenen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (met praktische informatie en tips over o.a. LED verlichting, regelgeving en reviews van nieuwe artikelen) of laat ons contact met u opnemen via onderstaande button.

 

Scroll To Top