Advies nodig?

  • Ruim 40 jaar specialist in verlichtingsonderhoud
  • Financieel gezond familiebedrijf
  •  Persoonlijk, deskundig advies
  • Scherpe prijzen en levering uit voorraad

Referenties

C&A Nederland

"Reeds tientallen jaren is GRB voor C&A een partner welke op alle onderdelen zijn zaken perfect voor elkaar heeft en voor ons al die tijd de begroting, planning,uitvoering en reparatie verzorgt.  Uit de bij C&A opgebouwde ervaring weten we inmiddels dat GRB de enige partij is die remplace op deze manier kan uitvoeren. Voor alle verlichtingsonderhoud heeft C&A dus het volste vertrouwen in GRB." 

Jan van Vugt, Technisch Beheer Zuid C&A Nederland 

C&A Bree (België)

Langs deze weg wil ik jullie laten weten dat er in mijn filiaal te Bree 077 de verlichting is vervangen op do 13 & vr 14/10. De werknemers van jullie bedrijf hebben heel correct en zorgvuldig gewerkt . Stipt , heel vriendelijk , geen hinder voor de klanten. Een dikke pluim voor hun :) , er mag ook wel positieve commentaar gegeven worden .

Het hoofdkantoor van C&A heb ik ook op de hoogte gebracht , van mijn tevredenheid .

Met vriendelijke groeten

Rita Doucet,  Store Manager C&A Bree België


Maripaan (Jumbo)

"Om onze producten optimaal te presenteren is goede verlichting cruciaal. Onze supermarkt in het Groningse Euroborg-stadion is zo'n tien jaar oud. Steeds vaker begon de verlichting kuren te vertonen. Er was zowel sprake van uitval als licht terugval. Dat laatste merk je niet altijd direct maar heeft zeker impact op de winkelbeleving. De vaste klusjesman zorgde voor vervanging van kapotte lampen. Sommige typen waren echter te complex. Ook kregen we steeds vaker opmerkingen van klanten over de verlichting. Hoog tijd voor specialistische ondersteuning."

 >> Lees meer

Dennis van de Sluis, manager Jumbo-supermarkt Eurborgstadion Groningen

Scroll To Top