Advies nodig?

  • Ruim 40 jaar specialist in verlichtingsonderhoud
  • Financieel gezond familiebedrijf
  •  Persoonlijk, deskundig advies
  • Scherpe prijzen en levering uit voorraad

Ombouw naar LED verlichting

Verduurzamen van verlichting. Wij vervangen conventionele verlichting voor LED verlichting waardoor u minder energie verbruikt en beter licht heeft. Binnen en buiten. 

Ombouw naar LED verlichting

Naast het periodiek onderhoud van de verlichting helpen wij onze relaties om hun verlichting te verduurzamen. Om energie- en onderhoudskosten te verlagen vervangen wij hun conventionele (bijvoorbeeld TL en PL) verlichting voor LED verlichting. Minder energie, beter licht. Dat is waar wij voor zorgen als wij verlichting gaan verduurzamen.

Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange lichtervaring. Wij weten wat het is om een versafdeling mooi uit te lichten, maar ook hoe belangrijk kleurbeoordeling voor onze relaties in de fashion is en hoe belangrijk goede verlichting uit de lichtlijnen in een distributiecentra is

Voor de ombouw naar LED passen wij deze kennis dagelijks toe. Bouwde wij vroeger steigers over roltrappen om de PL lampen te kunnen vervangen, tegenwoordig wordt deze steiger nog steeds door ons opgebouwd maar na het vervangen van de oude PL armaturen voor LED downlights is dat voor jaren niet meer nodig. Goed licht, voor jarenlang. Dat is wij waar aan werken. 


 

Beter licht met minder energie

Met de ombouw van oude conventionele verlichting naar LED verlichting zorgen wij niet alleen voor energiebesparing, maar ook voor beter licht. Dat doen wij voor de binnen- en buitenverlichting.

Binnenverlichting

Door TL verlichting of PL verlichting te vervangen voor LED verlichting bespaar je tegenwoordig gemakkelijk 50 tot 60% op het energieverbruik. Naast de energiebesparing zorgen wij ook voor beter licht. Meer licht, betere lichtkleur. Een renovatie van de verlichting is het moment om daar ook goed over na te denken. Zoals bij Medisch Centrum Montfoort, waar de TL en PL verlichting van de huisartsen, fysiotherapeuten, cesartherapie en apotheek zijn vervangen voor LED verlichting. Naast 60% energiebesparing toonde metingen na afloop van de werkzaamheden een verbetering van 30% van het lichtniveau. Minder energie, beter licht.  

verduurzamen voor na

 

led verlichting praktijk ophangen

 

Buitenverlichting

Oranje lichtkleur, verouderde armaturen. Oude energie verslindende armaturen vervangen wij voor energiezuinige LED schijnwerpers, gevel- of lantaarnpaal verlichting. De nieuwe LED armaturen met hun heldere lichtkleur zorgen ondanks het lagere energieverbruik voor een veel betere zichtbaarheid. Uw pand valt beter op en mensen voelen zich veiliger. Beter licht met minder energie, binnen en buiten. Dat is waar wij aan werken.    

Led buitenverlichting

 


 

Zelf uw verlichting verduurzamen? Wij zijn uw groothandel voor LED verlichting

LED TL lampen, LED panelen, LED schijnwerpers, LED PL lampen, LED downlights.

Wij hebben alles in huis om uw zakelijke verlichting om te zetten naar duurzame LED verlichting. Met alleen A-merken als o.a. Philips, Osram, LEDvance, Prolumia, Lumission, Norton en Lival op voorraad kunt u alles bij ons bestellen om uw verlichting om te zetten naar LED verlichting.  

led producten verduurzaming

Benieuwd wat wij voor het onderhoud van uw verlichting kunnen betekenen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (met praktische informatie en tips over o.a. LED verlichting, regelgeving en reviews van nieuwe artikelen).

Wilt u ook besparen op het verbruik van uw verlichting en de lichtkwaliteit verbeteren?

Maak dan een afspraak maken met één van onze lichtadviseurs en samen zorgen wij voor goede, duurzame verlichting dat werkt!

 

 

 

Scroll To Top