Advies nodig?

  • Ruim 40 jaar specialist in verlichtingsonderhoud
  • Financieel gezond familiebedrijf
  •  Persoonlijk, deskundig advies
  • Scherpe prijzen en levering uit voorraad

Ombouw naar LED verlichting

Verduurzamen van verlichting. Wij vervangen conventionele verlichting voor LED verlichting waardoor u minder energie verbruikt en beter licht heeft, zowel binnen als buiten. 

Ombouw naar LED verlichting

Naast het periodiek onderhoud van de verlichting helpen wij onze relaties om de verlichting te verduurzamen. Om energie- en onderhoudskosten te verlagen vervangen wij de conventionele (bijvoorbeeld TL en PL) verlichting voor LED verlichting. Minder energie, beter licht en een langere levensduur: dat is waar wij voor zorgen als wij uw verlichting gaan verduurzamen.

Wij weten door onze jarenlange ervaring wat het is om een versafdeling mooi uit te lichten, maar ook hoe belangrijk kleurbeoordeling voor onze relaties in de fashionbranche is en hoe belangrijk goede verlichting uit de lichtlijnen in een distributiecentra is

Bouwden wij vroeger dure steigers over roltrappen om de PL lampen elke twee jaar te kunnen vervangen, tegenwoordig wordt deze steiger nog steeds door ons opgebouwd maar na het vervangen van de oude PL armaturen voor LED downlights is dat voor jaren niet meer nodig. Jarenlang goed licht, dat is waar wij aan werken. 


 

Beter licht met minder energie

Met de ombouw van oude conventionele verlichting naar LED verlichting zorgen wij niet alleen voor energiebesparing, maar ook voor beter licht. Dat doen wij voor de binnen- en buitenverlichting.

Binnenverlichting

Door TL- of PL-verlichting te vervangen voor LED verlichting bespaart u tegenwoordig gemakkelijk 50 tot 60% op het energieverbruik. Maar energiebesparing is nooit ons enige uitgangspunt, een ombouw naar duurzame verlichting moet ook zorgen voor beter licht. 

In onderstaand project bij de Universiteit Utrecht gaan beter licht en energiebesparing hand in hand. Door de oude TL verlichting te vervangen voor LED armaturen (voorzien van bewegingssensoren met dimfunctie) is de besparing maximaal (meer dan 80%), maar is het algemene lichtbeeld ook sterk verbeterd.  


Buitenverlichting

Heeft u last van een oranje lichtkleur en/of verouderde armaturen? Wij vervangen oude energie verslindende armaturen voor energiezuinige LED schijnwerpers, gevel- of lantaarnpaal verlichting. De nieuwe LED armaturen met hun heldere lichtkleur zorgen ondanks het lagere energieverbruik voor een veel betere zichtbaarheid. Uw pand valt beter op en mensen voelen zich veiliger. Beter licht met minder energie, zowel binnen als buiten. Dat is waar wij aan werken.    

Led buitenverlichting

 


 

Zelf uw verlichting verduurzamen? Wij zijn uw groothandel voor LED verlichting

LED TL lampen, LED panelen, LED schijnwerpers, LED PL lampen, LED downlights.

Wij hebben alles in huis om uw zakelijke verlichting om te zetten naar duurzame LED verlichting. Met alleen A-merken als o.a. Philips, Osram, LEDvance, Prolumia, Lumission, Norton en Lival op voorraad kunt u alles bij ons bestellen om uw verlichting om te zetten naar LED verlichting.  

led producten verduurzaming

Benieuwd wat wij voor het onderhoud van uw verlichting kunnen betekenen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (met praktische informatie en tips over o.a. LED verlichting, regelgeving en reviews van nieuwe artikelen).

Wilt u ook besparen op het verbruik van uw verlichting en de lichtkwaliteit verbeteren?

Maak dan een afspraak maken met één van onze lichtadviseurs en samen zorgen wij voor goede, duurzame verlichting dat werkt!

 

 

 

Scroll To Top