Advies nodig?

  • Ruim 40 jaar specialist in verlichtingsonderhoud
  • Financieel gezond familiebedrijf
  •  Persoonlijk, deskundig advies
  • Scherpe prijzen en levering uit voorraad

Verduurzamen verlichting

GRB Verlichting helpt u de verlichting in uw bedrijf slimmer en duurzamer te maken door te besparen op verlichtings- en onderhoudskosten. Duurzame lampen verbruiken namelijk niet alleen minder energie, maar gaan ook nog eens langer mee. Dubbel verdienen met duurzame verlichting dus!

Upgraden naar duurzame verlichting

Lichtadviseurs van GRB Verlichting helpen organisaties hun bestaande verlichting te upgraden naar een duurzame variant met behoud van sfeer en comfort. Energiezuinige verlichting leidt tot een grote reductie van het energieverbruik. Afhankelijk van de bestaande situatie, zijn besparingen tot wel 65% mogelijk!

Voor veel lampen zijn bijvoorbeeld LED alternatieven beschikbaar die zonder ombouw van uw huidige armaturen 1-op-1 geplaatst kunnen worden.

Korte terugverdientijd

Gebruik maken van energiezuinige verlichting vertaalt zich ook naar uw portemonnee. De benodigde investeringen zijn vaak binnen één tot drie jaar terugverdiend. Daarna gaat uw besparing in energie, CO2 en euro's elk jaar gewoon door. Vraag een verlichtingsscan van uw huidige verlichting aan en ontdek wat duurzame verlichting van GRB u kan opleveren.

 

Scroll To Top