Offerte voor levering

Via het productaanbod kunt u een deel van ons assortiment bekijken. Niet al onze producten staan online, dus ook als u iets niet kunt vinden, dan nodigen wij u uit om ons te bellen of te mailen met uw specifieke vraag. Als u geïnteresseerd bent in één of meerdere producten, dan kunt u dit item aan uw winkelwagen toevoegen door op de button ‘Toevoegen aan offerte’ te klikken. Vervolgens kunt u meerdere producten toevoegen of de aanvraag afronden door uw gegevens in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij deze z.s.m. in behandeling en ontvangt u onze offerte.

Offerte voor werkzaamheden

Naast het leveren van producten vervangt GRB-Verlichting conventionele verlichting voor LED verlichting. Hierdoor verbruikt u minder energie én heeft u beter licht. Ook kunt u het periodiek onderhoud van uw (nood)verlichting aan ons uitbesteden, zodat u altijd verzekerd bent van goede verlichting dat werkt. Wilt u hiervoor een goed uitgewerkt plan en offerte voor ontvangen? Vul dan onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Wanneer u gebruik wilt maken van een offerte, dan ontvangt u van ons een veilige betaallink zodat u via uw eigen, vertrouwde bankomgeving kunt betalen.

Ruim 40 jaar specialist

GRB Verlichting verlicht al vele jaren de winkels in heel Nederland.

Persoonlijk advies

Bij ons bent u verzekerd van persoonlijk en deskundig advies van onze experts.

Scherp geprijsd

Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en worden uit voorraad geleverd.

In het nieuws