Stap over op energiezuinige LED verlichting

Wilt u uw conventionele verlichting omzetten naar energiezuinige en onderhoudsvrije LED verlichting?

GRB Verlichting heeft diverse verlichtingsmerken in huis en denkt graag mee bij het omzetten van uw zakelijke verlichting naar duurzame LED verlichting. Met onze jarenlange lichtervaring, weten wij iedere bedrijfsruimte mooi te presenteren. Van distributiecentrum, supermarkt tot winkels en kantoren, wij hebben altijd wel een passende oplossing. 

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting kent vele voordelen. Er zijn niet voor niets steeds meer bedrijven die overstappen naar LED verlichting. Hieronder noemen we de 3 voornaamste voordelen:

Kostenbesparend

LED verlichting staat bekend om de energiebesparende werking. LED lampen verbruiken namelijk vele malen minder energie dan traditionele verlichting. Zo kunt u uw stroomverbruik en energiekosten drastisch verlagen. Bovendien wordt een ledlamp nauwelijks warm, wat ook van positieve invloed is in uw bedrijf.

Beter licht

Daarnaast geven LED lampen beter licht, zowel binnen als buiten. De LED spots en lampen in ons assortiment zorgen voor helder licht, ondanks dat ze laag in energieverbruik zijn. Wij hebben een ruime keuze aan LED lampen die verkrijgbaar zijn in allerlei kleuren en maten.

Duurzaam

Tot slot hebben LED lampen een langere levensduur dan traditionele lampen. LED verlichting hoeft u dus ook minder vaak te vervangen waardoor u bespaart in onderhoudskosten.

Ruim 40 jaar specialist

GRB Verlichting verlicht al vele jaren de winkels in heel Nederland.

Persoonlijk advies

Bij ons bent u verzekerd van persoonlijk en deskundig advies van onze experts.

Scherp geprijsd

Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en worden uit voorraad geleverd.

In het nieuws