Naast het onderhoud van de algemene verlichting ontzorgen wij u ook voor de controle en onderhoud van de noodverlichting. Tijdens het jaarlijks terugkerende onderhoud controleren wij de noodunit en de batterijset op juiste werking. In conventionele armaturen vervangen wij de TL- of de PL-lamp en éénmaal per vier jaar vervangen wij preventief de batterijen (accu’s) van de noodverlichting.  

Bij goedkeuring wordt het armatuur voorzien van de GRB controlesticker.

Verduurzaming van noodverlichting

Naast het onderhoud van de noodverlichting helpen wij onze relaties ook om hun noodverlichting te verduurzamen. Conventionele armaturen vervangen wij voor LED noodverlichtingsarmaturen. De LED armaturen verbruiken minder energie, onderhoudskosten dalen omdat de lichtbron niet meer vervangen hoeft te worden en accu’s / batterijen in de LED armaturen zijn voordeliger in aanschaf dan de accu’s in de oude conventionele armaturen.

Met hulp van slimme renovatie kits en kunnen wij gebruik maken van huidige plafondsparingen waardoor de overstap naar LED zonder aanpassing van het plafond gedaan kan worden. Zie ook onderstaande filmpje waarin wij bij de Universiteit van Utrecht de huidige armaturen (met grote plafondsparingen in het vaste plafond) omzetten naar LED armaturen. 

Ook hier zetten wij ook altijd in op verbetering van de lichtkwaliteit. Zo werken wij in openbare ruimten altijd met strak vormgegeven armaturen met mooi uitgelichte pictogrammen.   

Ook als groothandel helpen wij u met uw noodverlichtingsonderhoud

U doet het onderhoud van de noodverlichting zelf? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Als één van de grootste verlichtingsgroothandels van Nederland leveren wij  noodverlichtingsarmaturen (van A-merken zoals o.a. Famostar) en alle toebehoren zoals accu’s en lampen die u nodig heeft om uw noodverlichting in perfecte staat te houden.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat wij voor het onderhoud van uw noodverlichting kunnen betekenen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (met praktische informatie en tips over o.a. LED verlichting, regelgeving en reviews van nieuwe artikelen) of laat ons contact met u opnemen via onderstaande button.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk. Ook kunt u ons altijd bellen op [telefoon] of mailen op [email] voor een vrijblijvend gesprek.