Onderhoud noodverlichting

Naast het onderhoud van de algemene verlichting ontzorgen wij u ook voor de controle en onderhoud van de noodverlichting. Tijdens het jaarlijks terugkerende onderhoud controleren wij de noodunit en de batterijset op juiste werking. In conventionele armaturen vervangen wij de TL- of de PL-lamp en éénmaal per vier jaar vervangen wij preventief de batterijen (accu’s) van de noodverlichting.  

Bij goedkeuring wordt het armatuur voorzien van de GRB controlesticker.

Slimme toepassingen

Met hulp van slimme renovatie kits en kunnen wij gebruik maken van huidige plafondsparingen waardoor de overstap naar LED zonder aanpassing van het plafond gedaan kan worden. Zie ook onderstaande filmpje waarin wij bij de Universiteit van Utrecht de huidige armaturen (met grote plafondsparingen in het vaste plafond) omzetten naar LED armaturen.

Ook hier zetten wij ook altijd in op verbetering van de lichtkwaliteit. Zo werken wij in openbare ruimten altijd met strak vormgegeven armaturen met mooi uitgelichte pictogrammen.

Ook als groothandel helpen wij u met uw noodverlichtingsonderhoud

U doet het onderhoud van de noodverlichting zelf? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Als één van de grootste verlichtingsgroothandels van Nederland leveren wij  noodverlichtingsarmaturen (van A-merken zoals o.a. Famostar) en alle toebehoren zoals accu’s en lampen die u nodig heeft om uw noodverlichting in perfecte staat te houden.

  

Ruim 40 jaar specialist

GRB Verlichting verlicht al vele jaren de winkels in heel Nederland.

Persoonlijk advies

Bij ons bent u verzekerd van persoonlijk en deskundig advies van onze experts.

Scherp geprijsd

Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en worden uit voorraad geleverd.

In het nieuws