Advies nodig?

  • Ruim 40 jaar specialist in verlichtingsonderhoud
  • Financieel gezond familiebedrijf
  •  Persoonlijk, deskundig advies
  • Scherpe prijzen en levering uit voorraad

Onderhoud van verlichting

Wij zorgen dat uw verlichting werkt. Door het onderhoud van uw verlichting aan GRB Verlichtingsonderhoud uit te besteden bent u altijd verzekerd van goed licht dat werkt.

Periodiek onderhoud van verlichting

Voor de vervanging van verlichting (groepsremplace) komen onze monteurs dagelijks bij allerlei organisaties over de vloer. Van modewinkels tot supermarkten en van kantoren tot distributiecentra. Op basis van ons gedetailleerde onderhoudsplan vervangen wij groepsgewijs uw verlichting voordat er uitval op kan treden. Als ons werk klaar is brandt uw verlichting.

Heeft u verlichting op moeilijk bereikbare plaatsen of reparaties nodig aan verlichtingsarmaturen? Wij nemen het van u over. Onze monteurs zijn erop getraind hun werk vrijwel onopgemerkt te doen en altijd respect te hebben voor hun omgeving. In de meeste gevallen vindt vervanging plaats tijdens openings- of kantooruren, zonder dat u of uw klanten daar hinder van ondervinden. Van de inbouwspot bij de kassa tot de lamp op 10 meter hoogte in het magazijn, wij zorgen dat het werkt.

periodiek onderhoud tlperiodiek onderhoud retail 

U onderhoudt uw verlichting zelf? Wij zijn uw groothandel voor verlichting

Ook als u het onderhoud van uw verlichting zelf doet zijn wij u graag van dienst. Als één van de grootste verlichtingsgroothandels van Nederland leveren wij lampen, armaturen en alle toebehoren die u nodig heeft om uw zakelijke verlichting in perfecte staat te houden.

verlichtingsonderhoud magazijnverlichting periodiek service

Benieuwd wat wij voor het onderhoud van uw verlichting kunnen betekenen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief (met praktische informatie en tips over o.a. LED verlichting, regelgeving en reviews van nieuwe artikelen) of laat ons contact met u opnemen via onderstaande button. 

 

Scroll To Top