Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

GRB Verlichting is een handelsnaam van Van den Pol Elektrotechniek uit Montfoort. Sinds 2015 hebben wij de hoogste trede op de CO2-Prestatieladder bereikt. Maar dat is lang niet alles. GRB Verlichting helpt klanten duurzamer te worden. Duurzamer met rendement! Zo bereiken we meer dan anderen.

Duurzaamheid en lean werken gaan bij ons hand in hand. In beide gevallen gaat het om het voorkomen van verspilling en het verhogen van de klantwaarde. Realiteitszin staat voorop. Dat betekent dat we tot in detail op de hoogte zijn van de meest duurzame oplossing en die ook kunnen aanbieden, maar dat de klant bepaalt. We laten mogelijkheden zien, rekenen die door en geven desgewenst garanties voor de energiebesparingmogelijkheden die we aandragen. Zo kan de klant zijn eigen afweging maken. We zoeken altijd naar duurzaamheid met rendement om de simpele reden dat rendement bijna altijd de doorslag geeft in de afweging van de klant. Het inzicht dat GRB Verlichting geeft in de relatie tussen rendement en duurzaamheid, is uniek. Dat vindt u nergens anders.

DUURZAAM DENKEN

Om resultaat te kunnen boeken op het gebied van duurzaamheid moet je uiteraard wel weten waar je over praat. Duurzaam doen begint met duurzaam denken. Bij GRB Verlichting maken we er een sport van om de markt daarin steeds een stapje voor te zijn. Dat is goed zichtbaar in onze eigen prestaties op het gebied van duurzame bedrijfsvoering.

WAT BETEKENT DAT VOOR U?

Wij zorgen desgewenst voor energiescans en berekeningen voor besparingsmogelijkheden. Jarenlange ervaring met de bedrijfsprocessen van klanten leidt ertoe dat zo'n analyse veel meer omvat dan alleen de directe energiebesparing. Zo kan het gebruik van energiezuinige lampen leiden tot aanvullende besparing op koeling en kunnen slimme schakelingen leiden tot minder draaiuren en een langere levensduur van machines. In veel gevallen zijn de bijkomende effecten groter dan de directe voordelen.

BEWEZEN DUURZAAM

Bij GRB Verlichting gaan we uit van bewezen duurzaamheid. Dat betekent dat we claims van leveranciers over bijvoorbeeld energiebesparing altijd met een eigen testopstelling doorrekenen. Zo kunnen we ook op basis van eigen bevindingen garanties geven. Het betekent ook dat we ontwikkelingen op de voet volgen en continu kijken waar het beter kan. Dat leidt onder andere tot een dialoog met leveranciers als we denken dat een product duurzamer kan.

EIGEN BEDRIJFSVOERING

In het nieuws