Leveren

Wij versturen onze pakketten via de pakketdienst GLS. Als het pakketje bij ons wordt opgehaald ontvangt u een e-mail met hierin een Track&Trace link. U kunt dan uw pakket volgen en eventueel ook een afleverbewijs opzoeken om te controleren wie er voor ontvangst van het pakket heeft getekend.

Levertijd

De meeste producten hebben wij op voorraad. Een bestelling die uit voorraad leverbaar is heeft u in Nederland en België binnen 1 à 2 werkdagen in huis.

Backorder

Wanneer u meerdere producten in één keer bestelt, doen wij ons best om alle producten ook in één keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw gehele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het product met de langste levertijd. Als de levertijd langer is dan circa 1 week, dan wordt u hier door ons per mail of telefonisch over geïnformeerd.

Niet bezorgd

Indien het pakket niet door u in ontvangst genomen kon worden dan wordt de volgende werkdag een tweede poging ondernomen. Als een tweede poging wederom niet slaagt, dan wordt het pakket aan ons geretourneerd. Wij zullen dan contact met u opnemen over verdere afhandeling.

Verzendkosten

GRB Verlichting levert uw bestelling niet alleen snel, maar ook nog eens tegen een lage verzendprijs. Uw bestelling binnen Nederland (exclusief de Waddeneilanden) wordt vanaf € 115,- (exclusief B.T.W.) franco geleverd. Bestellingen binnen Nederland (exclusief de Waddeneilanden) tot € 115,- (exclusief B.T.W.) worden belast met een verzendtoeslag van € 8,50.

In het nieuws