Ombouw naar LED verlichting

Naast het periodiek onderhoud van de verlichting helpen wij onze relaties om de verlichting te verduurzamen. Om energie- en onderhoudskosten te verlagen vervangen wij de conventionele (bijvoorbeeld TL en PL) verlichting voor LED verlichting. Beter licht, minder energie en een langere levensduur: dat is waar wij voor zorgen als wij uw verlichting gaan verduurzamen.

Jarenlang verlicht

Door onze jarenlange ervaring hoe een versafdeling mooi kan worden uitgelicht, maar ook hoe belangrijk kleurbeoordeling is voor onze relaties in de fashionbranche en hoe belangrijk goede verlichting volgens de lichtlijnen van distributiecentra is. Het vervangen van oude PL armaturen voor LED downlights ziet er niet alleen mooier uit, maar zorgt er ook voor dat uw verlichting minder vaak vervangen hoeft te worden en energiezuiniger in gebruik is. 

Beter licht met minder energie

Met de ombouw van oude conventionele verlichting naar LED verlichting zorgen wij niet alleen voor energiebesparing, maar ook voor beter licht. Dat doen wij voor de binnen- en buitenverlichting. Door TL- of PL-verlichting te vervangen voor LED verlichting bespaart u tegenwoordig gemakkelijk 50 tot 60% op het energieverbruik. Maar energiebesparing is nooit ons enige uitgangspunt, een ombouw naar duurzame verlichting moet ook zorgen voor beter licht. 

Buitenverlichting

Heeft u last van een oranje lichtkleur of verouderde armaturen? Wij vervangen oude energie verslindende armaturen voor energiezuinige LED schijnwerpers, gevel- of lantaarnpaal verlichting. De nieuwe LED armaturen met hun heldere lichtkleur zorgen ondanks het lagere energieverbruik voor een veel betere zichtbaarheid. Uw pand valt beter op en mensen voelen zich veiliger. Beter licht met minder energie, zowel binnen als buiten. Dat is waar wij aan werken.    

Waarom GRB Verlichting?

Ruim 40 jaar specialist

GRB Verlichting verlicht al vele jaren de winkels in heel Nederland.

Persoonlijk advies

Bij ons bent u verzekerd van persoonlijk en deskundig advies van onze experts.

Scherp geprijsd

Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en worden uit voorraad geleverd.

In het nieuws