Voor
Na

Groene blik op de toekomst

GRB Verlichting heeft een flinke kostenbesparing gerealiseerd in de HEMA. Door de bestaande lichtpunten te vervangen door LED-armaturen is er nu een toekomstbestendig en duurzaam lichtplan in werking gesteld. GRB Verlichting verving 450 LED armaturen in de HEMA vestiging in het centrum van Apeldoorn. Hier plaatsten we tevens 1200 LED retrofit lampen. Op de foto's op deze pagina ziet u het verschil dat het licht maakt. Ten slotte hebben we in alle dienstruimten en magazijnen bewegingsensoren geplaatst zodat de verlichting alleen brand wanneer dat nodig is. In de aankomende jaren wordt dit in alle HEMA-filialen toegepast. Zo wordt er met minder energie beter licht geproduceerd en daar genieten medewerkers en bezoekers elke dag van! 

We werken al jarenlang met veel plezier voor HEMA. De verduurzaming die wij realiseren is een prachtig voorbeeld van minder energie, beter licht!

- Monteur, GRB Verlichting
Voor
Na

Direct zichtbaar resultaat

Op de foto hiernaast is goed te zien wat het effect van de nieuwe verlichting is in het HEMA filiaal in Apeldoorn. De juiste lichtkleur en goed licht op de juiste plek maken een wereld van verschil. De adviseur van GRB Verlichting heeft vanaf het eerste moment meegedacht en bepaald samen met HEMA specifieke lichtplannen. De producten en andere eyecatchers in de winkels komen volledig tot hun recht en springen er helemaal uit onder de nieuwe en juiste verlichting. 

Enthousiast geworden? Laat u dan snel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in uw winkel! 

Afspraak maken

Voor
Na

Langdurige samenwerking

GRB Verlichting is al ruim veertig jaar het vaste aanspreekpunt voor HEMA. Met veel wederzijds genoegen en respect wordt er al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid samengewerkt. Van het onderhoud aan bestaande lichtplannen, het preventief vervangen van armaturen als die daaraan toe zijn tot het volledig verduurzamen van een filiaal: GRB Verlichting doet het allemaal. 

Ruim 40 jaar specialist

GRB Verlichting verlicht al vele jaren de winkels in heel Nederland.

Persoonlijk advies

Bij ons bent u verzekerd van persoonlijk en deskundig advies van onze experts.

Scherp geprijsd

Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en worden uit voorraad geleverd.

In het nieuws