Advies nodig?

  • Ruim 40 jaar specialist in verlichtingsonderhoud
  • Financieel gezond familiebedrijf
  •  Persoonlijk, deskundig advies
  • Scherpe prijzen en levering uit voorraad

TL

TL lampen bestellen

TL verlichting wordt nog steeds volop toegepast, oorspronkelijk de TL-D serie (met een diameter van 26 mm). Sinds de invoering van de TL5 serie (met een diameter van 16 mm) is het assortiment TL lampen heel uitgebreid geworden. Maak een keuze voor een langere levensduur, betere kleurweergave, lager energie verbruik of de laagste prijs. Er is vrijwel altijd een geschikte TL lamp beschikbaar.

PL lampen en alternatieve TL verlichting

Spaarlampen, ook bekend als PL lampen, zijn eigenlijk een compacte uitvoering van de TL buis, omwille van het overzicht hebben wij een speciale rubriek met alle gebruikelijke spaarlampen .
In sommige gevallen is de buisvormige LED lamp een interessant alternatief. Echter niet alle armaturen zijn zondermeer geschikt voor het vervangen van een TL buis door een LED uitvoering (LED tube). Onze productspecialisten adviseren u graag.

Starters voor TL verlichting

Alhoewel starters steeds minder vaak voorkomen, is het praktisch om bij het verwisselen van een TL lamp met starter, dit low cost onderdeel eveneens te vervangen. In de accessoire rubriek zijn alle populaire starters maar ook voorschakel apparatuur, transformatoren en condensatoren opgenomen.

Scroll To Top