"Hun monteurs zijn actief tijdens winkeltijden. Ze werken snel en accuraat, zijn vriendelijk en beperken overlast tot een minimum."

- Chris Schellekens

Presentatie en uitstraling betekenen alles

Als het gaat om presentatie en uitstraling doet The Sting geen concessies. Voor elke nieuwe winkel maakt een lichtarchitect van GRB Verlichting een ontwerp en ziet scherp toe op de uitvoering ervan. In de ruim honderd winkels van The Sting Companies (The Sting, Costes, Cotton Club en Distrikt) hangen tienduizenden lampen. GRB heeft letterlijk alle lampen in de winkels in kaart.

Alles moet kloppen

In de retail draait het om detail. “Alles moet kloppen: locatie, inrichting, sfeer, muziek, klimaat, personeel…”, aldus Schellekens. Het blijkt dus wel dat de verlichting van GRB een sleutelrol speelt in alle vestigingen van de Sting speelt een sleutelrol.

Traditionele verlichting

De modeketen kiest vooral voor traditionele verlichting. The Sting vindt dat traditionele verlichting het nog altijd wint op het gebied van kleurechtheid en kwaliteit. Daarom zijn alle winkels voorzien van hoogwaardige Mastercolour CDM-Evolution lampen van Philips. Waar sprake is van duidelijke meerwaarde, kiest The Sting wel voor Led. “Denk aan noodverlichting, personeels- en opslagruimtes in de winkels. Ook voor het hoofdkantoor en magazijnen geeft GRB advies over een optimale toepassing van Led.”

In het nieuws